Organizen

IK ga je helpen!

1. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek. In dit kennismakingsgesprek bespreken we waar je tegen aanloopt. Wat is lastig en wat gaat er eigenlijk best goed? Waar zie je het meest tegenop en waar kan je makkelijk beslissingen over nemen? We krijgen een gevoel bij elkaar en kijken of er een klik is. Als deze er is, gaan we samen naar de volgende stap.

2. In deze stap laat je mij fysiek of online je omgeving en je probleemgebieden zien. Zo kan ik inschatten wat er nodig is om dit op orde te krijgen. We schatten het aantal op te ruimen uren in en kiezen een pakket of gaan voor het uurtarief. 

3. Nadat je mijn voorstel, met het daarbij behorende plan hebt goedgekeurd, gaan we aan de slag! 

4. We maken een werkafspraak om samen de handen uit de mouwen te steken! NO WORRIES!

Jij bepaalt te allen tijden wat je wilt houden en waar je afstand van wilt doen (doneren of verkopen) Ik ben er om je de juiste vragen te stellen zodat jij kunt beslissen.  Als je wilt doneren aan de kringloopwinkel dan kan ik dit direct voor je meenemen en afgeven. Zo krijg je meteen meer ruimte en overzicht. Ook kan ik je helpen te zoeken naar goede doelen bij jou in de buurt. Zij kunnen het vaak snel bij je ophalen.  Als je wilt verkopen dan kan ik je, indien gewenst, helpen met je spullen op verkoopsites te zetten. 

5. Voor alles wat je wilt houden zoeken wij een vaste logische plek in huis, als je dit wenst kunnen we deze plek voorzien van een mooi label (zie pagina labels) zodat iedereen weet waar spullen liggen en het daar ook weer terug kunnen leggen zodat jij niet bezig blijft!  

In het gehele proces stel ik veel vragen en luister ik goed naar je zodat het niet mijn systeem wordt maar JOUW/JULLIE systeem. Zo houden jullie het systeem gemakkelijk intact en ontstaat er blijvend rust en overzicht.  

 

ALTIJD INBEGREPEN IN PAKKETEN

 • Intake van 1 uur
 • Reiskosten tot 15 km buiten Berkel en Rodenrijs
 • kleine organizing materialen post-its, vuilniszakken, etc
 • Voor en na foto’s om in de flow te blijven! 
 • Te doneren spullen naar kringloop brenge
 • Voor en na foto’s om in de flow te blijven! 
 • Te doneren spullen naar kringloop brengen
 • Algemene voorwaarden NBPO van toepassing

3 uur
€175
 • incl BTW

Aan te raden wanneer je tegen wat kleine uitdagingen aanloopt en hier tips en tricks voor wil. We doen een goede aanzet in het daadwerkelijk ordenen en bespreken kort wat je vervolgstappen kunnen zijn.  

Best seller! 
6 uur 
€299
 • incl BTW

Aan te raden wanneer je even door de bomen het bos niet meer ziet, en geholpen bent met het SAMEN aanpakken zodat je de flow te pakken krijgt.


9 uur 
€449
 • incl BTW

Aan te raden wanneer je huis TE vol is met spullen en je nodig moet ontspullen om het overzicht terug te krijgen. Ook aan te raden wanneer je van je zelf weet dat je het HEEL LASTIG vindt om te beslissen over je spullen.

Pakket 1

• 1 sessie van 3 uur organizen

Pakket 2

2 keer een sessie van 3 uur organizen 
Huiswerk voor tussendoor  
We houden contact tussen de sessies door via Whatsapp of e-mail 

Pakket 3

3 keer een sessie van 3 uur organizen 
We houden contact tussen de sessies door via Whatsapp of e-mail 
Uitgebreide evaluatie met basisregels en de functies van de kamers in huis om het huis overzicht te houden  

error: Content is protected !!